dilluns, 23 de setembre del 2019

Comencem l’escola!!!

Comencem l’escola, amb nou director, noves classes, nous càrrecs i noves normes. També tenim un nou càrrec, el de plantes, que tracta de cuidar les plantes que hi ha a la classe i també nosaltres podem portar plantes de casa.Tenim un nou horari a la classe. I una biblioteca d’aula molt bonica! 

El primer treball que vam fer va ser una entrevista al company o companya del costat sobre les seves vacances. Després, a partir de la informació de l'entrevista, vam fer un text de les vacances del company/a. 

El segon treball que vam fer va ser fer-nos una foto i tallar-la per la meitat, després vam dibuixar l'altre meitat de la cara amb un llapis i un regle.

Per últim, hem fet uns posters xulíssims de les festes de la Mercè! 





Aquesta entrada ha anat a càrrec dels encarregats del blog d’aquest mes de la classe de 6B: Ferran, Pedro, Dylan i Sonia

8 comentaris:

  1. Em sembla molt interessant aquesta iniciativa que ens permet estar al dia cada setmana del que fan els nostres fills i filles a classe i que els permet a ells anar-lo actualitzant de forma creativa.

    ResponElimina
  2. M'encanta el racó de plantes! i els retrats espectaculars! M'agrada molt aquesta iniciativa!

    ResponElimina
  3. La lectura del blog seran els deures setmanals dels pares�� Molt interessant.

    ResponElimina
  4. Preciós el racó de plantes!!! I la biblio tb. Quins son els llibres preferits a 6èB???

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs tenim gustos per a tot! A l'Aleix li encanta "El truco de las fracciones" en canvi, la Nayeri prefereix "Cuentos de animales que han cambiado el mundo". També ens agraden molt els de Tom Gates, "Bird & Squirrel" i "Un noi anomenat Nadal".

      Elimina
  5. Una proposta molt enriquidora tant per les families com pels nostres fills i filles,és una iniciativa magnifica.També ens ajudarà a conèixer els diferents espais i treballs d'ells!!

    ResponElimina
  6. Una bona iniciativa ...aixi podem compartir amb els nostres fills les seves feines ..i comentarles a casa genial

    ResponElimina